Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kdo je skrivnostni junak v besedi in sliki?

Za vas piše:
M. M.
Objava: 26. 05. 2023 / 10:58
Oznake: Knjiga, Mladi
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.05.2023 / 11:05
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kdo je skrivnostni junak v besedi in sliki?
FOTO: Spletna stran Škofije Murska Sobota

Kdo je skrivnostni junak v besedi in sliki?

V soboški škofiji je izšla knjižica z naslovom Skrivnostni junak, ki v besedi in sliki predstavlja Božjega služabnika Danijela Halasa.

»Knjižica Skrivnostni junak je prva družinska knjižica, knjižica za vse generacije, saj je sestavljena tako, da nagovarja otroke, mlade in odrasle na njim ustrezen način. Vsebuje pobarvanke, zgodbe v sliki, strip, zapise za otroke, za mlade in odrasle,« so ob njenem izidu zapisali na spletni strani soboške škofije.

FOTO: Spletna stran Škofije Murska Sobota

Ob tem so izrazili namero, da ji bodo v naslednjih letih v zbirki Knjige za vse generacije sledile še druge, »ki bodo na podoben način predstavile svetle like iz našega okolja. Božji služabnik Danijel Halas je junak, ki je dal življenje za mlade in za vse ljudi, ki jim je služil z veliko ljubeznijo. O njem poteka letošnja Katehetska olimpijada. Verniki se pripravljajo tudi na njegovo beatifikacijo, za katero želijo, da se zgodi čim prej«.

Kot še sporočajo s soboške škofije, je knjižica Skrivnostni junak na voljo na Pastoralni službi Škofije Murska Sobota in na župnijah soboške škofije.

Nalaganje
Nazaj na vrh