Zapri
Iskanje

Klic dobrote prinesel skoraj četrt milijona evrov

Za vas piše:
Tiskovni urad SŠK
Objava: 26. 11. 2009 / 09:58
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Klic dobrote prinesel skoraj četrt milijona evrov

Na sinočnjem dobrodelnem koncertu Klic dobrote so zbrali 217.000 evrov, do konca dneva pa 238.000 evrov
Na dobrodelnem koncertu Klic dobrote, ki ga je Slovenska Karitas sinoči priredila v Celju, so zbrali 217.000 evrov, do konca dneva pa 238.000 evrov.

Skupini donatorjev se je letos priključila tudi kampanja Kupujem slovensko s svojimi podporniki, ki je zagotovila donacijo hrane v vrednosti 16.000 evrov.

Slovenska Karitas se vsem dobrotnikom, podjetjem in posameznikom, ki so in še bodo sodelovali v dobrodelni akciji za pomoč družinam v stiski, zahvaljuje. Zahvala velja vsem 154 nastopajočim pevcem in glasbenikom, obiskovalcem koncerta, ki so napolnili dvorano Golovec, soorganizatorju Radioteleviziji Slovenija, Radiu Ognjišče, ki je koncert prenašal, Mestni občini Celje, Zavodu ZPO in vsem, ki so prispevali k uspehu koncerta. Posebna zahvala velja številnim prostovoljcem, ki so z marljivim delom omogočili, da je prireditev nemoteno potekala.

Slovenska Karitas bo akcijo zbiranja sredstev za družine v stiski nadaljevala do konca koledarskega leta. V duhu gesla in besed, ki jih je v svojem nagovoru povedal predsednik Slovenske Karitas, murskosoboški škof dr. Marjan Turnšek, bodo v omenjeni ustanovi iz številnih darovanih zrn Klica dobrote pripravili prepotreben kruh za življenje družin v največjih stiskah.

Dodatne informacije o koncertu in nadaljnjih možnostih darovanja dobite na sedežu Slovenske Karitas na Kristanovi ulici 1 v Ljubljani, tel. 01/300–59–60, e-naslov: info@karitas.si ter na spletni strani
http://www.karitas.si/

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Preberi tudi

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
39,90€ Poglej izdelek: Pot v samoslovenstvo
Nalaganje
Nazaj na vrh