Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ključni teden odklenil …

Objava: 04. 09. 2012 / 12:26
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ključni teden odklenil …

Socialna akademija in Ignacijev dom duhovnosti sta organizirala niz izkustveno izobraževalnih dejavnosti z naslovom Ključni teden.

Kdo bi si mislil, da se lahko mladi zberejo za skoraj teden dni z namenom, da bi se učili!? In to danes, ko se zdi, da znanje in stopnja izobrazbe nič več ne štejejo, ko gre za karierno uspešnost. Kljub temu se nas je na Ključnem tednu (28. - 31. avgust) zbralo več kot 15 mladih in strokovnjakov, ki smo se preizkušali v ključnih stvareh.

Ključni teden je izkustveno-izobraževalni teden, ki sta ga skupaj pripravila Socialna akademija in Ignacijev dom duhovnosti, ki je udeležence gostil. Ključni teden je hkrati uradno »odklenil« mladinski projekt 10 ključnih stvari v okviru mladinske pobude Mladi v akciji. Do zdaj smo ob intervjujih z zanimivimi osebnostmi raziskali, katere so veščine, znanja in vrednote, ki jih v formalnem izobraževanju niso bili deležni v zadostni meri. Ta primanjkljaj smo nadomeščali zadnji teden v avgustu.
Na Ključnem tednu smo z domačimi in gostujočimi izvajalci - Alenko Oblak, Silvo Matos, Damjanom Ristićem, Lukom Mavričem – spoznavali identiteto, zdravo izražanje čustev, uspešno soočanje s porazi, notranji mir in razlikovali ljubezen kot čustev ali odločitev. Na podlagi sodelovanja na delavnicah smo ob usmeritvah Mateja Cepina pripravili svoje delavnice in jih tudi izvedli. Delavnice bomo izvajali po Sloveniji s pričetkom na Stični mladih. Kako se bo projekt razvijal naprej, lahko sledite na: www.10kljucnihstvari.si.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh