Zapri
Iskanje

[Knjiga meseca] Kako biti srečen z 1, 2, 3 … otroki?

Objava: 09. 03. 2021 / 19:27
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.03.2021 / 19:50
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

[Knjiga meseca] Kako biti srečen z 1, 2, 3 … otroki?

[Knjiga meseca] Kako biti srečen z 1, 2, 3 … otroki?
Pichovi so družina z največ šoloobveznimi otroki v Španiji, morda celo v Evropi.

Avtorica Rosa Pich je leta 2016 obiskala Slovenijo. FOTO: Tatjana SplichalDružinina knjiga meseca marca je »Kako biti srečen z 1, 2, 3 … otroki?« španske avtorice Rose Pich, matere 18 otrok, zaposlene za polovični delovni čas.

Vsakdanje življenje družine z 18 otroki … »Kako ti to uspe? Kako skuhaš kosilo za toliko ljudi, kako opereš perilo? Kako je mogoče, da imate v hiši mir za učenje, kdaj najdete čas za zabavo? Kaj je vaša skrivnost?«

Pichovi so sicer družina z največ šoloobveznimi otroki v Španiji, morda celo v Evropi. O njih je BBC posnel dokumentarec z naslovom »Največja družina na svetu«. Pogosto se pojavljajo tudi v španskih medijih.Pred leti je za družino veljalo, da doma v Barceloni vsak mesec poje okrog 1300 piškotov, skoraj 100 jajc in popije okoli 240 litrov mleka. Čokolada in druge slaščice pridejo v hišo le kot rojstnodnevna ali božična darila.

Rosa Pich-Aguilera Rosa na 142 straneh odkriva, kako je mogoče biti srečen z 1, 2, 3 … ali 18 otroki, kakor ona, in se pri tem imenitno zabavati. S številnimi anekdotami in zabavnimi pripetljaji, v katerih v glavnih vlogah nastopajo njeni otroci, mož, prijatelji in drugi, pripoveduje o vsakodnevnem življenju, izzivih, s katerimi se srečujejo, in prekrasni pustolovščini, ki jo predstavlja njihovo družinsko življenje.

Knjiga je v prevodu Milene Černe izšla pri založbi Družina. V letošnjem marcu jo lahko kupite po akcijski ceni 9,90 € (redna cena je 16,90 €).
_ _ _

*Knjige Druzina.si na facebooku TUKAJ.*

*Knjige Druzina.si na twitterju TUKAJ.*

*Knjige Druzina.si na instagramu TUKAJ.*

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh