Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjiga Sv. Pavel za nepopolne tudi v francoščini!

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 14. 11. 2013 / 10:59
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje
Knjiga Sv. Pavel za nepopolne tudi v francoščini!

Knjiga Sv. Pavel za nepopolne tudi v francoščini!

Knjiga slovenskega duhovnika Aleka Zwittra Sveti Pavel za nepopolne, ki je pri Družini izšla leta 2011, je pravkar izšla v francoščini pri založbi Éditions de l'Emmanuel .

Sveti Pavel za nepopolneKnjiga slovenskega duhovnika Aleka Zwittra Sveti Pavel za nepopolne, ki je pri Družini izšla leta 2011, je pravkar izšla v francoščini pri založbi Éditions de l'Emmanuel. Nanjo je že opozoril francoski verski časopis La Croix, ki v današnji izdaji prinaša recenzijo knjige. V njej so zapisali, da je Alek Zwitter v njej prikazal portret človeka, ki nam je blizu in ki ve, da na svoje lastne moči ne sme računati, temveč se zanaša na Boga. Poudarili so, da je vsebina knjige lahka za branje, a hkrati prinaša pomembno duhovno sporočilo na svež način.

Alek Zwitter nam v svoji knjigi odkrije, kako zelo je apostol Pavel sodoben in koliko nam ima povedati o vprašanjih s katerimi se srečujemo – svobode, avtoritete, pomanjkljivosti ljudi v Cerkvi, moške in ženske narave, sprejemanja različnosti ...

Sveti Pavel za nepopolne je prva knjiga v zbirki Sol zemlje, ki je namenjena sodobni duhovni literaturi o večnih življenjskih vprašanjih. Doslej je poleg Svetega Pavla za nepopolne v zbirki že izšlo:

v pripravi: Andrea Gasparino: Skrivnost veselja.


Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh