Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Kristjani smo za domovino odgovorni tudi z molitvijo!«

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 28. 05. 2020 / 08:08
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.05.2020 / 07:35
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Kristjani smo za domovino odgovorni tudi z molitvijo!«

»Kristjani smo za domovino odgovorni tudi z molitvijo!«

Junijski Magnificat nam bo v pomoč na pripravo praznika Svetega Rešnjega telesa.
Junijski Magnificat nam bo v pomoč na pripravo praznika Svetega Rešnjega telesa, z njim se bom zahvalili za 30 let samostojnosti Slovenije, z molitvijo bomo podprli letošnje novomašnike in zmolili družinski blagoslov za varen vstop v počitnice.

»Konec meseca praznuje naša domovina in na ta praznik se pripravljamo tudi tako, da nanjo kličemo Božji blagoslov. Spet imamo v ta namen na ovitku devetdnevnico, pa tudi pri večerni molitvi je vsak dan dodana posebna prošnja. Kristjani smo za domovino odgovorni tudi z molitvijo!« piše v uvodniku urednik slovenske izdaje br. Miran Špelič.

V tem mesecu imamo še praznik Srca Jezusovega in dva svetniška slovesna praznika: Janeza Krstnika ter Petra in Pavla. Vsi so nam lahko spodbuda za poglabljanje vere.

Na polpraznih straneh v Magnificatu so v tem mesecu citati iz papeževe knjige Brez njega ne moremo ničesar storiti: kako misijonariti v današnjem svetu: Pogovor z Giannijem Valentejem, ki je izšla v aprilu pri založbi Družina.

Marko Rijavec nas poduči, kako naj v svojem življenju uresničujemo pravičnost Jezusovega učenca, v besedo iz Svetega pisma se poglablja upokojeni mariborski nadškof Marjan Turnšek, molitev Hvalnice za vse ure razlaga br. Štefan Kožuh, novo pričevanjsko zgodbo pa razkriva Marija Krebelj.

Na naslovnico smo postavili miniaturno inicialko D s Sveto Trojico.


Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh