Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mavrični zabavnik 2021

Za vas piše:
Melita Košir
Objava: 15. 06. 2021 / 09:18
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 16.06.2021 / 04:38
Ustavi predvajanje Nalaganje
Mavrični zabavnik 2021

Mavrični zabavnik 2021

Super otroško razvedrilo za prihajajoče poletne dni.
Mavrični zabavnik, poletna izdaja Mavrice, vas bo popeljal v življenje mladega računalniškega genija Carla Acutisa, ki je umrl pri 15 letih in bil oktobra lani razglašen za blaženega. Ta véliki priprošnjik mladih je letos tudi osrednji lik oratorijev.

Njegovo življenje bodo mladi bralci spoznavali tako v zgodbi kot tudi v igrivem stripu. Res privlačno branje za počitniške dni!

Mavrični zabavnik je prava revija za poletne dni, saj prinaša obilo strani za razvedrilo: uganke, križanke, sudokuje, osmerosmerke, iskanje razlik, labirinte, skrite predmete, zrcalne slike, od pike do pike, sence … V njem bodo našli zabavo in izzive tako predšolski otroci kot osnovnošolci.

V kuharski rubriki boste lahko pripravili jed iz sosednje Italije, ki je bila domovina mladega Carla: okusen tiramisu za vroče poletne dni.

Zabavniku je priložena oratorijska himna, zato je Mavrični zabavnik nepogrešljiv za vse udeležence oratorijev.


Letna naročnina na revijo Mavrica je 44,90 evrov. Možno plačilo v dveh obrokih. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 jezikov ljubezni otrok in obesek za ključe v obliki angelčka. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh