Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Moj strateški položaj

Za vas piše:
Vilma Siter
Objava: 04. 04. 2023 / 10:36
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.04.2023 / 11:59
Moj strateški položaj
Vilma Siter. FOTO: Tatjana Splichal

Moj strateški položaj

Hitro se začnem vrteti okrog svojega vsakdana, nujnih opravkov, ali pa skrbi za svoje bližnje. Kljub temu da v večini primerov ne gre za kaj hudega, me teža skrbi hitro pritiska k tlom.

Ko pa se tik pred seminarjem vsemu temu pridruži še slabo počutje zaradi ponavljajočih se prehladov, zame to postane velik izziv. Tako sem se ob vsakem poslabšanju stanja v zimskih mesecih upravičeno spraševala, kako bom zmogla napore, ki me čakajo.

Prijateljica, ki redno moli zame, mi je posredovala naslednje sporočilo: »To je zdaj tvoj strateški položaj.« Pomen tega posebnega sporočila sem začela počasi dojemati: »Ljudje, h katerim te pošiljam, ne potrebujejo tvojega dobrega počutja, pač pa potrebujejo mene.« Težko sem namreč razumela, da me želi Jezus prav preko moje nemoči voditi v vse večje zaupanje Vanj in vse večjo predanost v Očetovo voljo, hkrati pa sem spoznala, da se ob čisto »navadnih rečeh« večkrat rada vrtim okoli sebe.

In ko sedaj sedem k Jezusovim nogam, mi On počasi in postopoma vedno bolj odpira razumevanje tega mojega »strateškega položaja«. Spoznavam, kako me vabi, naj zavestno obrnem pogled stran od »malikovanja« lastne bolečine in lastnega p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh