Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Molitvena veriga za Ukrajino, danes za mir molijo tudi skavti

Za vas piše:
T. M.
Objava: 03. 03. 2022 / 09:14
Oznake: Molitev, Vera, Ukrajina
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 03.03.2022 / 11:33
Ustavi predvajanje Nalaganje
Molitvena veriga za Ukrajino, danes za mir molijo tudi skavti
Spodbudimo k molitvi čim več ljudi. FOTO: Tatjana Splichal

Molitvena veriga za Ukrajino, danes za mir molijo tudi skavti

Molitev ima res neverjetno moč.

»Iz tega prepričanja je nastal predlog za molitveno verigo za domovino (v času pred in po volitvah) ter za mir v Ukrajini in svetu. Zato vas vabimo, da se pridružite molitveni verigi "Molitev rožnega venca za Slovenijo in Ukrajino". Vabljeni vsi, ki ste pripravljeni bolj zavzeto moliti, da se od 1. marca 2022 dalje povežemo v molitvi vsaj enega dela rožnega venca na čast Marijinemu Brezmadežnemu Srcu,« je zapisala Katarina Mohar, direktorica vrtca Jurček.

Namen molitve 

V Marijino Brezmadežno Srce izročajmo našo domovino, čas pred volitvami, politične stranke, dan volitev in celoten čas po volitvah, ki bo ključen za sestavo nove vlade ter Ukrajino, njene voditelje, Evropo in njene voditelje, tudi Rusijo in njene voditelje ter celoten svet.

Marija naj vse varuje še naprej.

Devet dni pred volitvami bomo dodatno bodo pobudniki molitvene verige molili še devetdnevnico rožnega venca Božjega usmiljenja (od petka, 15. aprila, do sobote 23. aprila) in se vseh devet dni udeležili svete maše.

»Hkrati vas iz srca naprošamo po darovanju svetih maš za zmago Marijinega Brezmadežnega Srca pa istih namenih. V prilogi molitveno gradivo, ki ga lahko uporabite ali pa posredujete naprej še drugim, da tako spodbudimo k molitvi čim več ljudi,« je še zapisala Katarina Mohar. 

DEVETDNEVNICA-BOŽJEGA-USMILJENJA.pdf

MOLITVENA VERIGA - MOLITEV ROŽNEGA VENCA ZA SLOVENIJO IN UKRAJINO.pdf

navodila-za-vsakodnevno-molitev-1.pdf

K molitvi za mir danes vabijo tudi slovenske skavtinje in skavti 

»Kot velika skavtska družina se bomo danes ob 19. uri povezali v molitvi za mir na svetu. Molitev bomo skavtski voditelji prenašali na YouTube kanalu Skavti, povezava pa bo dostopna tudi na Facebook strani Skavtinje in skavti. Vabljeni, da se nam pridružite v molitvi,« so zapisali na svoji Facebook strani. 




Kupi v trgovini

Očetovsko srce Boga
Duhovna rast
12,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh