Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na obisku lanskoletni argentinski maturanti RAST 49

Za vas piše:
Helena Adamič
Objava: 12. 08. 2021 / 10:38
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 12.08.2021 / 10:45
Ustavi predvajanje Nalaganje
Na obisku lanskoletni argentinski maturanti RAST 49
Utrinek z njihovega nastopa na Svetih Višarjah. FOTO: Ivo Žajdela

Na obisku lanskoletni argentinski maturanti RAST 49

Z letom zamude je v Slovenijo zaradi razmer, ki jih je sprožila epidemija novega koronavirusa, le prišla lanskoletna, 49. generacija slovenskih maturantov iz Argentine. Ta petek vabijo na atraktiven nastop v Ljudski dom v Šentvidu nad Ljubljano.

Prejšnje leto je delegacija maturantov morala potovanje žal odpovedati, to leto je prihod v Slovenijo vendarle uspel. Prihod je zaradi zaostrovanja razmer izstopa in vstopa v Argentini ter odpovedi in prestavljanj letov zahteval veliko vztrajnosti in sreče, a je potovanja gnala močna želja po obisku naše države.

Ta teden so že nastopili na Romanju treh Slovenij na Svete Višarje, čaka jih še nastop v Logatcu, ta petek, 13. 8 pa bodo nastopili v Ljudskem domu v Šentvidu nad Ljubljano, kjer si lahko ogledate njihov nastop.

To leto skupino spremljata mentorja Marcelo Brula in Andrejka Selan. V Slovenijo prihajajo z atraktivnim in zanimivim predstavitvenim nastopom, ki pa ga vse do zadnjega zaradi negotovosti, povezanih z njihovim prihodom, niso potrdili. Letošnja generacija ima od vseh ostalih prejšnjih tudi povsem drugačen program obiska, saj so v Slovenijo prišli ravno v času, ki so počitnice v največjem razmahu.


Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh