Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

#najst o videoigrah

Klemen Čeligoj
Za vas piše:
Klemen Čeligoj
Objava: 30. 12. 2019 / 09:01
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.12.2019 / 13:16
Ustavi predvajanje Nalaganje
#najst o videoigrah

#najst o videoigrah

Mladi lahko v reviji preberejo, kakšne so pasti igranja in tudi, kako se videoiger lotiti, da v te pasti na bodo zapadli.
Tema tokratne številke revije #najst so videoigre. Mladi lahko v reviji preberejo, kakšne so pasti (pretiranega) igranja in tudi, kako se videoiger lotiti, da v te pasti na bodo zapadli. Matevž Mehle v svoji rubriki pojasnjuje, zakaj imajo fantje večkra tobčutek, da v videoigreah dobijo tisto, kar jim v življejnu manjka. Da ne bi samo kritizirali, smo najstnikom predstavili tudi nabor iger, ki so koristne.

Zimski pridih reviji dajejo športne strani, na katerih je predstavljena Maja Kučina, ki se ukvarja s curlingom. Potepuh jo je tokrat mahnil v Kirgizistan, v rubriki Poklici pa lahko spoznamo delo detektiva. Dušan Poslek je pojasnil, zakaj mu pri tem delu pomaga vera.

Ob začetku novega leta bo prišel prav tudi poziv k izdelavi letnih videospominov. Med Ta dobre smo tokrat uvrstili ameriškega duhovnika fr. Mika Schmitza, ki mlade nagovarja prek videoposnetkov. Slovenski duhovnik Marko Čižman pa je med drugim znan tudi po hukarskih veščinah. Tokrat predstavlja svoj preprost recept za testenine s feta sirom in zelenjavo.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh