Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nika Križnar danes ponovno na zmagovalnem odru

Za vas piše:
Kaja Zupanc
Objava: 29. 12. 2022 / 15:31
Oznake: Slovenija, Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.12.2022 / 16:01
Ustavi predvajanje Nalaganje
Nika Križnar danes ponovno na zmagovalnem odru
Zdaj se turneja seli v Slovenijo. FOTO: Osebni arhiv

Nika Križnar danes ponovno na zmagovalnem odru

Križnarjeva, četrta po prvi seriji, se je po dobrem skoku v finalu tudi na drugi tekmi silvestrske turneje v Beljaku na uvrstila stopničke. Tako kot na včerajšnji tekmi je zasedla tretje mesto. V boju za zlato sovo je še drugič zmagala domačinka Eva Pinkelnig.

Križnarjeva, ki je po dveh treh mestih v seštevku silvestrske turneje zdaj na drugem mestu za avstrijsko tekmico, je po nastopu obžalovala slabši doskok, a bila vesela nastopa.

»Sem zelo zadovoljna. Zdaj gremo domov in upam, da bom na obeh domačih tekmah pokazala takšne ali še boljše skoke. Bolje je napadati iz ozadja,« je dejala 22-letna Nika.

V finalu so nastopile 4 Slovenke 

Ema Klinec (243,6 točke) je z devetega mesta po prvi seriji napredovala na končno sedmo, Urša Bogataj (233,9) je bila 11., Nika Prevc (232,6), sedma po polovici tekme, pa je po slabšem finalnem skoku tekmo končala na 12. mestu, navaja STA.

Potem ko so na uvodni tekmi vse slovenske skakalke prišle med najboljših 30, sta na današnji tekmi brez točk za las ostali Maja Vtič na 33. ter Katra Komar na 34. mestu.

Skakalke naslednja tekma čaka v Ljubnem ob Savinji, kjer se dobo borile za zlato sovo.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Na spletni prižnici
Pričevanja
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh