Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nov Najdi.si

Objava: 19. 11. 2009 / 12:56
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:07
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nov Najdi.si

Najdi.si predstavil prenovljeno spletno stran

Spletni iskalnik Najdi.si je danes predstavilo novo vsebinsko in grafično podobo. Nova podoba iskalnika je uporabnikom prijaznejša, saj si bodo uporabniki lahko vsebino in izgled prilagajali po svoji meri, vse to pa naj bi iskalnik približalo največjim spletnim iskalnikom, kot sta Google in Yahoo.

Najpomembnejša in hkrati tudi najopaznejša novost prenovljenega spletnega mesta je samo iskanje po slovenskih spletnih straneh. To naj bi bilo odslej lažje in hitrejše, ponuja pa tudi različne možnosti razvrščanja rezultatov. Prenovljena stran omogoča lažje iskanje po slikah in video posnetkih, rezultati pa so samodejno razvrščeni po tipu dokumenta, po tipu spletne strani, po kraju ipd. Uporabnikom je za enostavnejše iskanje poleg tega omogočena tudi funkcija predlogov iskanj, pri čemer iskalnik sam ponuja določene predloge iskanja.

Najdi.si predstavil prenovljeno spletno stran

Najdi.si odslej ponuja tudi iskanje po svetovnem spletu. Ena izmed novosti je možnost večjega dnevnega števila brezplačno poslanih SMS sporočil. Dnevna omejitev za posameznega uporabnika se je z dosedanjih 24 povečala na 40.

Uporabnikom je na prenovljeni strani poleg seznama novih spletnih strani omogočeno tudi enostavno pregledovanje široke ponudbe novih delovnih mest, oglaševalcem pa prenovljen spletni iskalnik ponuja novo možnost oglaševanja na vstopni strani.

VEČ

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh