Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nova številka Naše družine in Kažipota

Za vas piše:
D. O.
Objava: 29. 11. 2012 / 12:10
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nova številka Naše družine in Kažipota

V novi številki Naše družine pišemo o soočanju z neplodnostjo in posvojitvijo, se pogovarjamo s specialistko razvojne pediatrije Marto Semič Maršič, razmišljamo o porodu, vabimo na sv. Primoža nad Kamnikom in v objektiv lovimo delo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote. Kažipot prinaša televizijske sporede in priporoča nekaj zanimivih ogledov oddaj.
»Najina drugačna pot je skupina, v kateri se zbiramo pari z izkušnjo neplodnosti.«

Intervju s parom, ki se je srečal z neplodnostjo in se po letih iskanja poti in sprejemanja drugačnosti odločil za posvojitev. Tanja in Alojzij Pavlinič se nista odločila za umetno oploditev, ker »je bil glavni razlog manipulacija z zarodki«, sta pa verjela v čudež. Danes sta starša Eli in Lenarta.


Pogovor z razvojno pediatrinjo Marto Semič Maršič

Z dr. Semič Maršičevo smo se pogovarjali o razvojnih motnjah otrok in njihovem sprejemanju med starši: »Velik individualizem, to pomeni, da moram biti jaz, moj otrok center vsega, glavni, najlepši, najboljši, skratka genialen, povzroča ob razvajenosti novo razvojno patologijo.«


Porod je lahko bogata izkušnja in blagoslov za vso družino

Mamice iz skupine Domačice so pripravile razmišljanja o svoji porodni izkušnji in predlagajo, na kaj naj bodo nosečnice pred porodom pozorne.


Otrok in duhovni poklic

Stanislav Slatnik piše o duhovni vzgoji otrok med zaročenci in starši. »Duhovno bogastvo staršev je pravzaprav v tem, da si upajo za ta svet »roditi« duhovni poklic.«


Bi radi izdali svojo zgoščenko, knjigo, film?

Nas vprašanje odgovarja Matic Zupančič. »Izdaja knjige v elektronski obliki ne zahteva veliko sredstev.«


Foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh