Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novi #najst diši po bencinu

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 21. 06. 2016 / 10:39
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:30
Ustavi predvajanje Nalaganje
Novi #najst diši po bencinu

Novi #najst diši po bencinu

V novi številki revije #najst lahko najdeš nekaj idej za izlete in izveš, kako lahko »za nič evrov« preživiš čudovite počitnice.
Končno – počitnice! V novi številki revije #najst lahko najdeš nekaj idej za izlete in izveš, kako lahko »za nič evrov« preživiš čudovite počitnice. Z anketo preveri, ali si raje v počitnice vstopaš brez načrtov in dovoliš, da se jim zgodi, kar se pač zgodi, ali pa imaš morda kar preveč načrtov.

Ker je to čas, ko nekateri doživijo prvi poljub, lahko prebereš, kako se tega dogodka spominjajo slovenski najstniki in svetovni zvezdniki. Športne strani tokrat dišijo po bencinu: prebereš lahko pogovor s trenutno najboljšim motokrosistom na svetu Timom Gajserjem. »Veliko molimo skupaj, jaz pa tudi precej zase, tako zvečer kot zjutraj,« nam je zaupal Tim.

Za poletne mesece je koristen tudi članek o vplivu sonca na kožo, zagotovo pa velja poskusiti tudi recepte za domač sladoled. In ko smo že pri sladicah – Aljaž Moravec nam razkriva, zakaj uživa v slaščičarskem poklicu, ki ima eno samo slabost – zgodnje vstajenje.

V rubriki Potepuh se bomo srečali z Argentino, deželo puščave in pingvinov. V rubriki Veš, kaj poslušaš pa smo pod drobnogled vzeli Plestenjakovo pesem Prelepa za poraz. Pobrskaš lahko tudi med modnimi nasveti za na plažo.

Revijo lahko polistaš tukaj, naročiš pa jo na e-naslovu: narocila@druzina.si.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh