Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novi Radovednež z vami v pomladne dni

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 22. 02. 2021 / 15:16
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.02.2021 / 12:42
Ustavi predvajanje Nalaganje
Novi Radovednež z vami v pomladne dni

Novi Radovednež z vami v pomladne dni

Izšla je prva številka revije Radovednež v letošnjem letu.
Nova številka revije Radovednež, prva v letošnjem letu, prinaša med drugim številne nagradne križanke, sudokoje, uganke in osmerosmerke.

Ustvarjalci revije Radovednež tokrat pišejo tudi o zvestobi, saj je zvestoba preizkusni kamen ljubezni do moža oziroma žene, do prijateljev, domovine in številnih drugih stvari. V križankah se spominjajo mnogih znanih oseb, dogodkov in obletnic. V njih boste med drugimi srečali filmskega igralca, ki je mojstrsko upodobil Don Camilla, v Mariboru rojenega vojaškega poveljnika in norveško smučarsko skakalko.

Vabijo vas na potovanje po Sloveniji, kjer boste lahko »obiskali« Črni Kal, ali pa se boste odpravili na jug Afrike, morda pa na goro, kjer naj bi z barko pristal Noe.

V novi številki si preberite še prispevek o kavi, »črni tolažbi«, in izvedeli boste, zakaj je ta pijača tako priljubljena po vsem svetu.

Športna tekmovanja že dolgo niso več le gola primerjanja telesnih moči in znanja, ampak predvsem bleščeči medijski spektakli. Eden najbolj odmevnih športnih dogodkov v prejšnjem stoletju se je zgodil leta 1971 v newyorški dvorani Madison Square Garden, kjer sta prekrižala pesti Muhammad Ali in Joe Frazier. Njun spopad je znan kot »dvoboj stoletja«. Tudi o tem v novem Radovednežu.


Letna naročnina na revijo Radovednež je 23,70 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: Smeh je pol zdravja. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh