Zapri
Iskanje

Obiščite Sejem s kavča že danes!

Za vas piše:
K. C.
Objava: 22. 04. 2020 / 07:49
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.04.2020 / 07:40
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Obiščite Sejem s kavča že danes!

Obiščite Družinino virtualno stojnico na spletnem sejmu, poimenovanem Sejem s kavča, in kupite novo knjigo.

Ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic Javna agencija za knjigo RS in Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature v sodelovanju s številnimi založniki organizirata Sejem s kavča, to je spletni knjižni sejem, ki bo na mestoliterature.si potekal od četrtka, 23., do nedelje, 26. aprila. Na njem boste našli tudi knjige založbe Družina.

Podprimo založbe z nakupom vsaj ene knjige od doma

»Ni samoumevno, da imamo knjige. Domače avtorje, založbe, prevajalce, urednike, lektorje, ilustratorje in ostale ustvarjalce, ki so zaslužni, da dobre knjige (tudi v trenutnih okoliščinah) lahko beremo, najlažje podpremo z nakupom knjig,« so zapisali pri Javni agenciji za knjigo RS in ob svetovnem dnevu knjige pozvali k nakupu knjig. Vsaj ene.Sodelujoče založbe zagotavljajo hitro in varno distribucijo naročenih knjig.

Obiščite Družinino virtualno stojnico

Na spletnem knjižnem sejmu se s svojo virtualno stojnico predstavlaj tudi založba Družina. Ponudila bo videopozdrav, katalog knjižnih izdaj s sejemskimi popusti in povezavo do spletne knjigarne, ki jo ljubitelji Družininih knjig gotovo že dobro poznate.

Ni samoumevno, da imamo dobre knjige. Kupi knjigo, podpri slovenske založbe – od doma!

Založba Družina sodeluje tudi na spletnem sejmu Noči knjige, v okviru katere je pripravila dva spletna dogodka na profilu na Facebooku Druzina.si.

Vabljeni!

Nalaganje
Nazaj na vrh