Zapri
Iskanje

Olimpijski Radovednež

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 06. 02. 2014 / 09:36
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Olimpijski Radovednež

Zimska izdaja Radovedneža bo obarvana olimpijsko.

Po uspehu poletne križankarske revije Radovednež smo se pri Založbi Družina odločili, da v letošnjem letu izdamo 4 številke te revije za ljubitelje križank, ugank, osmerosmerk in sudokujev, ki jih bomo popestrili s humorjem in razvedrilnimi vsebinami.

Zimska izdaja Radovedneža bo obarvana olimpijsko; reševali boste lahko križanko o olimpijskih prizoriščih, prebrali o zgodovini nastopov slovenskih športnikov na olimpijskih igrah, razmigali možgane ob olimpijski osmerosmerki, se vzpenjali po olimpijskih stopnicah.

Poimenovali boste lahko pustne maske in se nasmejali šalam in ankdotam, izpolnili filmsko osmerosmerko in pokukali v zgodovino oskarjev. Otrokom bo na voljo slikovna križanka, iskanje 10 razlik na zasneženem pobočju, počrnjenka, iskanje snežakove sence – ki jih bodo kratkočasile med zimskimi počitnicami.

Izžrebanec velike nagradne križanke bo prejel lepo nagrado, velikonočni paket za dva v Zdravilišču Radenci, sodelujete lahko tudi pri vrsti drugih nagradnih križank. Potegujte se za bogate in privlačne nagrade.

Križankarsko revijo ureja priznani enigmatik Andrej Praznik ob pomoči priljubljenega križankarja Marjana Škovrca, avtorja Malih sivih celic.

Žalosten svetnik je klavrn svetnik. Nasmejte se z nami! Naročite se na revijo, ki je naročnikom na voljo za samo 3,5 evra oz 14 evrov z letno naročnino. Cena v prosti prodaji v kioskih in na pošti je 3,90 evra.


Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Preberi tudi

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
19,90€ Poglej izdelek: Nilski dragulj
Nalaganje
Nazaj na vrh