Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Park Tivoli bo danes čaroben za vso družino

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 19. 06. 2022 / 08:21
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2022 / 08:30
Ustavi predvajanje Nalaganje
Park Tivoli bo danes čaroben za vso družino
Takole so leta 2019 praznovali deset čarobnih let v Arboretumu Volčji Potok. FOTO: FB Čarobni dan

Park Tivoli bo danes čaroben za vso družino

Po dveletnem koronskem premoru se pod okriljem Zavoda Zaupanje na ustaljeni dve lokaciji, v ljubljanski Park Tivoli in v Arboretum Volčji Potok, vrača tradicionalna priljubljena družinska prireditev – Čarobni dan.

Že danes, v nedeljo, 18. junija 2022, ga bodo med 10. in 18. uro izpeljali v Parku Tivoli. Program, ki je zlasti namenjen družinam, ki želijo dejavno in v naravi preživeti prosti čas, bo pester, živahen in raznolik, vstop na prireditev pa bo brezplačen. Dogodek ima tudi dobrodelno noto, saj bo Zavod Zaupanje s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali tečaje in druge izvenšolske dejavnosti.

Nastopajoči

Za glasbeno kuliso bodo poskrbela znana slovenska imena, med njimi Omar Naber, Trkaj, Alenka Gotar (skupaj s pevsko šolo), Pepel in kri, Žiga Lakner, Nejc Rac, učenci pevskih/glasbenih šol Popsing, Alya, C3 Center in Vox, nastopili pa bodo tudi akrobatska skupina Flipping Art, Plesna šola Bolero in Plesni klub ples plus.

Čarobni dan je eden največjih družinskih dogodkov v Sloveniji. FOTO: FB Čarobni dan

Več kot 60 delavnic

Otroci bodo lahko uživali v več kot 60 ustvarjalnih in športnih delavnicah v čarobnih deželah Pike Nogavičke, Rdeče kapice, Čebelice Maje in Petra Pana, za lažje načrtovanje obhoda po prizorišču pa bodo na infotočkah delili brezplačne kataloge dogodka z zemljevidom. Prireditelji pa obljubljajo tudi kulinarična presenečenja.

Konec avgusta še v Arboretumu

In še v vednost: drugi letošnji Čarobni dan, v Arboretumu Volčji Potok, bo lepo zaokrožil šolske počitnice, saj bo na vrsti v nedeljo, 28. avgusta, torej tik pred začetkom novega šolskega leta.

Kupi v trgovini

Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan
Drugi priročniki
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh