Zapri
Iskanje

Park Tivoli bo danes čaroben za vso družino

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 19. 06. 2022 / 08:21
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2022 / 08:30
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Park Tivoli bo danes čaroben za vso družino

Park Tivoli bo danes čaroben za vso družino
Takole so leta 2019 praznovali deset čarobnih let v Arboretumu Volčji Potok. FOTO: FB Čarobni dan
Po dveletnem koronskem premoru se pod okriljem Zavoda Zaupanje na ustaljeni dve lokaciji, v ljubljanski Park Tivoli in v Arboretum Volčji Potok, vrača tradicionalna priljubljena družinska prireditev – Čarobni dan.

Že danes, v nedeljo, 18. junija 2022, ga bodo med 10. in 18. uro izpeljali v Parku Tivoli. Program, ki je zlasti namenjen družinam, ki želijo dejavno in v naravi preživeti prosti čas, bo pester, živahen in raznolik, vstop na prireditev pa bo brezplačen. Dogodek ima tudi dobrodelno noto, saj bo Zavod Zaupanje s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali tečaje in druge izvenšolske dejavnosti.

Nastopajoči

Za glasbeno kuliso bodo poskrbela znana slovenska imena, med njimi Omar Naber, Trkaj, Alenka Gotar (skupaj s pevsko šolo), Pepel in kri, Žiga Lakner, Nejc Rac, učenci pevskih/glasbenih šol Popsing, Alya, C3 Center in Vox, nastopili pa bodo tudi akrobatska skupina Flipping Art, Plesna šola Bolero in Plesni klub ples plus.

Čarobni dan je eden največjih družinskih dogodkov v Sloveniji. FOTO: FB Čarobni dan

Več kot 60 delavnic

Otroci bodo lahko uživali v več kot 60 ustvarjalnih in športnih delavnicah v čarobnih deželah Pike Nogavičke, Rdeče kapice, Čebelice Maje in Petra Pana, za lažje načrtovanje obhoda po prizorišču pa bodo na infotočkah delili brezplačne kataloge dogodka z zemljevidom. Prireditelji pa obljubljajo tudi kulinarična presenečenja.

Konec avgusta še v Arboretumu

In še v vednost: drugi letošnji Čarobni dan, v Arboretumu Volčji Potok, bo lepo zaokrožil šolske počitnice, saj bo na vrsti v nedeljo, 28. avgusta, torej tik pred začetkom novega šolskega leta.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh