Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pet novih e-knjig

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 06. 08. 2014 / 09:06
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:15
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pet novih e-knjig

Pet novih e-knjig

Pred nekaj dnevi smo z veseljem ugotovili, da se je v naši spletni knjigarni nabralo že 100 e-knjig. Njihov nabor se je zdaj povečal za pet.

Prvi dve knjigi iz zbirke Pretakanja sta na voljo tudi že kot e-knjigi.

Pred nekaj dnevi smo z veseljem ugotovili, da se je v naši spletni knjigarni nabralo že 100 e-knjig. Njihov nabor se je zdaj povečal za pet: štiri so izšle letos, ena pa leta 2012.

Prvi dve knjigi iz zbirke Pretakanja sta pravkar izšli in že jih je mogoče brati tudi kot e-knjige. To sta Oltar za mater italijanskega pisatelja Ferdinanda Camona, ki je bila prevedena v več kot 20 jezikov, ter potopisni roman Pomlad v Palestini Mirka Javornika, ki se dogaja v dveh pomladnih mesecih leta 1934.



Tretja nova e-knjiga je obarvana z barvo ljubezni – Od jutri nosim rdečo avtorice Linde Jarosch, sestre benediktinskega meniha Anselma Grüna. V njej boste spoznali, kako lahko rdeča ženski v življenje prinese radost in vitalnost.

Kot e-knjigo si lahko zdaj na svojo mobilno naprave naložite tudi 50 vprašanj o Jezusu, v kateri boste o Odrešeniku izvedeli marsikaj, o čemer ste se spraševali, pa niste našli pravega odgovora. Uredil jo je Juan Chapa.

Poleg najnovejših knjig pa v spletni knjigarni kot e-knjige objavljamo tudi tista dela, ki niso izšla letos. Takšna je tudi knjiga Med belimi stenami avtorja Adolfa Mežana, bolniškega duhovnika. V njej je opisal svoja doživetja pri svojem poklicu. Izdana je bila pred dvema letoma.



Obiščite spletno knjigarno in si naložite e-knjige. Izbira e-knjig je pestra, o novih pa vas bomo sproti obveščali.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh