Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Plakat Cerkveno leto

Za vas piše:
Melita Košir
Objava: 16. 05. 2014 / 10:30
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:14
Ustavi predvajanje Nalaganje
Plakat Cerkveno leto

Plakat Cerkveno leto

"Plakat smo zasnovali z namenom, da bi si otroci lažje vtisnili v zavest to ponavljajoče se prepletanje milostnega in običajnega časa ... "

Plakat Cerkveno leto, ki smo ga pripravili na uredništvu Mavrice v sodelovanju s Katehetskim uradom, bo kmalu krasil stene veroučnih učilnic. Zasnovan je tako, da veroučencem približa cerkveno leto kot skladno celoto, začenjši z adventom in božičnim časom in časom med letom. Slednjemu sledi vstop v postni čas, okronan z veliko nočjo. In nato velikonočni čas vse do binkošti, ko spet vstopamo v čas med letom.

"Plakat smo zasnovali z namenom, da bi si otroci lažje vtisnili v zavest to ponavljajoče se prepletanje milostnega in običajnega časa ... " je o zasnovi povedala urednica Mavrice Melita Košir.

Plakat je ilustrirala Karmen Smodiš.

Plakat bodo župnikom dostavili prodajniki Založbe Družina in jih prosili, naj pomagajo ohraniti Mavrico kot edino slovensko versko otroško revijo pri nas.

Revija, ki že 43 let otrokom prinaša zaklad vere, povezuje tudi vse družinske člane preko zgodb in kuharskih delavnic. Mavrica je tako bogato zastavljena, da so v njej tudi splošne in naravoslovne vsebine. Otroci lahko s pomočjo Mavrice svoje versko znanje širijo na sproščen način, preko kvizov, ugank, križank …

Prepričani smo, da je Mavrica eno najlepših daril ob prvem svetem obhajilu.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh