Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Planica: Pokalo bo po šivih

Za vas piše:
Katja Zver
Objava: 24. 03. 2022 / 13:08
Oznake: Dogodek, Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.03.2022 / 14:20
Ustavi predvajanje Nalaganje
Planica: Pokalo bo po šivih
V Planici se spet obeta pravi športni praznik. FOTO: Spletna stran Planica.si

Planica: Pokalo bo po šivih

V Planici se z današnjimi kvalifikacijami začenja vrhunec sklepa letošnje skakalne sezone. V štirih dneh tekmovanja, vse do nedelje, v dolini pod Poncami pričakujejo več kot 10.000 obiskovalcev.

Največ obiskovalcev pričakujejo v soboto, 26. marca, sporočajo s kranjske policijske uprave.

Kako do Planice? 

Za gledalce je na voljo brezplačen avtobusni prevoz iz Kranjske Gore in okolice, zato organizatorji priporočajo, da uporabijo to možnost, saj bodo imeli avtobusi prednost pri prihodnih in odhodih s prizorišča. Obiskovalcem svetujejo tudi, da se ob vstopu in izstopu z avtobusa vedejo mirno in strpno do drugih. Na dogodku bodo poleg redarjev za varnost skrbeli tudi policisti.

Kdo od naših »orlov« bo poletel najdlje? FOTO: Spletna stran Planica.si

Poseben prometni režim

Zaradi pričakovanega povečanega prometa proti Kranjski Gori v teh dneh velja poseben prometni režim, ki ga ureja organizator. Ta prosi za upoštevanje navodil in ukrepov.

Prestavljene kvalifikacije

Današnje kvalifikacije za petkovo tekmo, ki bi morale biti ob 11. uri, so morali zaradi težav z naletno smučino preložiti. Začele se bodo ob 15. uri. V dolini pod Poncami se je sicer danes po poročanju STA zbralo 13.000 gledalcev, največ otrok, ki so si prišli ogledat polete.

Vstopnica za odrasle 33 evrov 

Vstopnica za obisk Planice za odrasle znaša 33 evrov. Vstopnico potrebujejo tudi otroci. Informacije, katere vstopnice so za otroke plačljive in katere brezplačne najdete TUKAJ. Brezplačno vstopnico za otroke je sicer treba dvigniti na blagajnah v Planici.

Kupi v trgovini

Športopedija
Za otroke
25,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh