Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pohitite! Miklavž prinaša Mavrico!

Za vas piše:
K. C.
Objava: 20. 11. 2014 / 08:08
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:41
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pohitite! Miklavž prinaša Mavrico!

Pohitite! Miklavž prinaša Mavrico!

Miklavž bo decembra znova obdaril pridne otroke. Z naročnino na Mavrico jih dobri mož ne bo razveselil le enkrat v letu, temveč vsak mesec znova.
Miklavž bo decembra znova obdaril pridne otroke. Njihove nasmejane obrazke pa starši radi vidimo vse leto, kajne? Z naročnino na Mavrico jih dobri mož ne bo razveselil le enkrat v letu, temveč vsak mesec znova. Otroke bo nagovoril s pisemcem in jim podaril tudi knjigo Miklavž pod Gorjanci.

Mavrica bo vaše otroke vse leto zabavala, vzgajala za vrednote in jim pomagala odkrivati Boga. Z branjem se bodo učili in si bogatili besedni zaklad, z igrami pa tudi ustvarjalnega duha. Mavrica vas bo povezala z vašimi otroki, saj ponuja dobre ideje za skupno preživljanje časa.

Zato je Mavrica najlepše darilo, ki ga lahko prejme vsak otrok.

Natisnite in izpolnite spodnjo naročilnico ter jo pošljite na naslov:

Družina d. o. o.
Krekov trg 1, p. p. 95
1001 Ljubljana

Naročilnice ste naročniki Družine prejeli tudi v fizični obliki kot prilogo k 45. številki Družine (izšla je 9. novembra 204).

Pohitite! Naročilnice sprejemamo do 26. novembra, da bomo otrokom lahko do Miklavža poslali Miklavževo pisemce, decembrsko Mavrico in knjigo Sveti Miklavž pod Gorjanci.

Narocilnica Mavrica.pdfNarocilnica Mavrica.pdf

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh