Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Pojdi in popravi mojo Cerkev!«

Za vas piše:
T. M.
Objava: 01. 05. 2022 / 08:17
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.05.2022 / 08:22
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Pojdi in popravi mojo Cerkev!«
Teden molitve za nove duhovne poklice bo potekal od 1. do 8. maja. FOTO: Tatjana Splichal

»Pojdi in popravi mojo Cerkev!«

Teden molitve je povabilo vsem tistim, ki se danes čutijo poklicani, da se odprejo Božjemu vabilu, prepoznajo svoje mesto v Božjem načrtu in se mu povsem predajo v duhovništvu ali posvečenem življenju.

Teden molitve je namenjen tudi tistim, ki so se že odzvali na Božji klic. »Duhovniki, redovniki, redovnice, kateheti, katehistinje in drugi pastoralni delavci, ki nas je Kristus že dosegel; spodbuditi nas želi, da bi najprej sami poživili milost, ki nam je bila dana, ko smo bili izbrani in poklicani,« pravi s. Štefka Klemen

FOTO: Arhiv Centra za duhovne poklice

Naj bo ta teden drugačen kot drugi

Naj tednu, ki je pred nami, poseben pečat da dnevna molitev, premišljevanje Božje besede, posebej oblikovana sveta maša, dnevne adoracije s posameznimi skupinami, kateheza, pričevanja, lahko si ogledamo tudi kakšen film o poklicanosti.

Več konkretnih predlogov za obhajanje tedna molitve v župniji najdete na spletni strani Centra za duhovne poklice. »Vsak naj izbere tisto, kar ve, da je njemu možno v danih okoliščinah. Vendar ne pozabimo: Veliko zmoremo, če hočemo!« so še zapisali organizatorji. 

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh