Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pojoči duhovniki ponovno osvajajo francoske glasbene lestvice

Objava: 10. 05. 2011 / 06:15
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pojoči duhovniki ponovno osvajajo francoske glasbene lestvice

S trideset tisočimi izvodi prodanega drugega albuma so se 'Les Pretres' takoj povzpeli na prvo mesto lestvice najbolje prodajanih albumov.

Tudi s svojim drugm albumom 'Gloria' so se trije francoski duhovniki, 'Les Pretres', takoj povzpeli na vrh francoskih glasbenih lestvic. Kot so ob koncu tedna poročali francoski mediji, je bilo v prvem tednu prodanih skoraj trideset tisoč izvodov novega albuma, s čimer so 'Duhovniki' takoj dosegli prvo mesto na lestvici najbolje prodajanih albumov.

Kot njihov prvi album z naslovom 'Spiritus Dei' tudi drugi glasbeni izdelek vsebuje tako klasične melodije in duhovne skladbe kot tudi interpretacije znanih pesmi. Med drugim lahko na albumu prisluhnemo skladbam Florenta Pagnyja, Jean-Jacquesa Goldmana in Georgea Brassensa.

Prvi album skupine 'Les Pretres' je izšel leta 2010, prodanih pa je bilo osemdeset tisoč izvodov, kar je skupino prav tako poneslo na vrh glasbenih lestvic. Dobiček, doslej v višini okoli šeststopetdeset tisoč evrov, bodo pojoči duhovniki namenili gradnji šole na Madagaskarju in obnovi romarskega svetišča Notre-Dame-du-Laus.

Foto: photobucket

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh