Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poletni dan na Škofijski

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 30. 06. 2014 / 12:15
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2019 / 08:52
Ustavi predvajanje Nalaganje
Poletni dan na Škofijski

Poletni dan na Škofijski

Zadnji dan v juniju so na Škofijski gimnaziji Maribor organizirali Poletni dan na Škofijski, na katerega so povabili vse učence, še posebej tiste, ki se bližajo koncu osnovne šole.

Foto: Škofijska gimnazija Maribor

Komaj so na Škofijski gimnaziji Maribor podelili priznanja in spričevala, že so se usmerili k poletnim dejavnostim. Zadnji dan v juniju so organizirali Poletni dan na Škofijski, na katerega so povabili vse učence, še posebej pa tiste, ki se bližajo koncu osnovne šole. Učenci so se marsičesa naučili in spoznali utrip Škofijske gimnazije in Dijaškega doma Antona Martina Slomška.

Srečanje se je začelo s spoznavanjem udeležencev, nato pa so med igro skriti zaklad obiskovali "postaje". To so bile učilnice, v katerih so se učenci z vzgojitelji in učitelji učili o različnih zanimivih tematikah: vesolje, knjižnica, nemščina ... Tako so spoznavali različne predmete in prostore, pa tudi vzgojitelje in profesorje. "Po kosilu sta sledila sprostitev in počitek, nato pa razmišljanje na temo prijateljstva, medsebojnih odnosov in povezovanja," je o prijetnem srčanju z morda tudi bodočimi dijaki škofijske gimazije povedala Silva Belšak. Ob koncu so se učenci posladkali in Poletni dan na Škofijski sklenili z refleksijo dneva. Mentorja prvega Poletnega dneva Milanka Sobočan in Kristijan Ploj sta bila vesela, ker se je srečanja udeležilo veliko otrok in ker sta jim lahko predstavila škofijsko gimnazijo in dijaški dom v Mariboru.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh