Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pomladni Radovednež

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 04. 2021 / 09:06
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 23.04.2021 / 09:15
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pomladni Radovednež

Pomladni Radovednež

Izšla je druga letošnja številka revije Radovednež.
»V začetku meseca maja, natančneje 5. maja, bo minilo dvesto let od Napoleonove smrti, zato smo v tokratni številki orisali njegovo življenjsko pot. Spomnili smo se tudi prvega neevropskega dobitnika Nobelove nagrade za književnost, stote obletnice rojstva italijanske filmske igralke, katere prednik je bil povezan z našimi kraji, in srebrne obletnice svetovnega rekorda v metu kopja. V eni od križank občudujemo mojstrovino nemškega slikarja, ki se je rodil pred 150 leti, v drugi predstavljamo cvetlico, ki jo boste morda opazili med izletom v gore. Pot nas je zanesla tudi v mnoge kraje doma in po svetu. Z nami se lahko med drugim povzpnete na najvišji vrh na otoku v Atlantskem oceanu, se sprehodite po slikovitem francoskem mestu, zaplavate po velikem jezeru na tromeji evropskih držav in si ogledate božjepotno cerkev, ki jo je dal postaviti pred dvesto leti rojeni Peter Pavel Glavar.« Tako je v uvodniku novo številko predstavil odgovorni urednik Andrej Praznik.

V novi številki revije Radovednež boste našli nagradne križanke, sudokuje, uganke, izletniške reportaže, otroške in mladinske strani ter še marsikaj drugega. Naj vam novi Radovednež polepša pomladanske dni. Vabljeni k nakupu!


Letna naročnina na revijo Radovednež je 23,70 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: Smeh je pol zdravja 2. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh