Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poročila se je z Jožefom iz jaslic

Za vas piše:
Patricija Gril
Objava: 09. 12. 2023 / 08:15
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 09.12.2023 / 08:27
Poročila se je z Jožefom iz jaslic
Družina Kosi. FOTO: Vid Ponikvar/Sportida

Poročila se je z Jožefom iz jaslic

Simona in Matjaž Kosi ustvarjata pod imenom Misticizem. Znana sta po zabavnih vlogih, v katere občasno vključita tudi svoje otroke Nežo, Tobija, Izaka in Rafaela. Ne skrivata, da sta verna katoličana, včasih pa s sledilci podelita tudi kakšen nauk o odnosih.

Letos sta praznovala 11. obletnico poroke, spoznala pa sta se ravno v adventnem času, o katerem je bilo tokrat veliko govora.

Se res ves čas prepirata?

Mnogi njuni vlogi naslavljajo (stereotipne) križe in težave zakoncev in staršev. Koliko resnice je v njih? Sta to prava zakonca Kosi? Simona je jasna: »Bolj kot ne v teh najinih videih igrava. Prigode potencirava. Ne kregava se noč in dan, občasno pa – za srečen zakon se morava včasih tudi skregati,« se smeje. »Lansko leto na dopustu smo s prijatelji igrali activity. Skregala sva se, kot se znava midva skregati, in so bili šokirani, ker naju še ne poznajo tako dolgo. Verjetno so mislili, da se bova kar ločila. Ampak midva sva pač taka,« pove Matjaž, a poudari: »Če bi se midva dejansko toliko kregala in imela v zakonu grozne situacije, tega ne bi snemala in se ne bi norčevala iz tega. Tako pa pobirava slovenske stereotipe, v katerih se ljudje najdejo, in jih posnameva.«

Rada gresta globlje

N...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh