Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Posvetilna molitev Jezusovemu in Marijinemu Srcu

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 26. 06. 2022 / 11:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.06.2022 / 09:02
Ustavi predvajanje Nalaganje
Posvetilna molitev Jezusovemu in Marijinemu Srcu
»Prosimo Te, vladaj nad nami in nad našim narodom.« FOTO: Tatjana Splichal

Posvetilna molitev Jezusovemu in Marijinemu Srcu

Mesec junij je v znamenju Jezusovega in Marijinega Srca.

Zdaj, ko se bližamo koncu meseca, ki je v Sloveniji tudi v znamenju praznovanja naše državnosti, se obrnimo k njunemu ljubečemu Srcu z naslednjo molitvijo.

Vsemogočni večni Bog, zahvaljujemo se Ti in Te slavimo! Ustvaril si nas po svoji podobi in nas daroval tej prečudoviti državi. Izročil si nas Svojemu Sinu, našemu Gospodu Jezusu Kristusu. On nam je prinesel odrešenje v svojem trpljenju in smrti na križu. Gospod Jezus Kristus, Sin živega Boga, zahvaljujemo se Ti, ker si nam poslal svojega Svetega Duha, ki bedi nad nami, ki nas vodi in usmerja naše življenje, da bi se uresničil Božji načrt! Bog, Sveti Duh, verujemo, da se povezuješ z vsemi ljudmi na tem svetu!

Daj, da bodo v našem narodu vladale pravičnost, modrost, edinost in sprava. FOTO: Tatjana Splichal 

Goreče Te prosimo: prenovi obličje zemlje tako, da razsvetljuješ naša srca s svojo modrostjo, da bi živeli v skladu z Božjo voljo, v ljubezni do Boga in bližnjega! Gospod Jezus Kristus, naš Odrešenik in naš Odkupitelj, tukaj in sedaj te skupaj z našimi državniki, vlado in državljani Slovenije sprejemamo za Gospoda in Kralja naše dežele in države ter posvečujemo sebe in svojo državo Tvojemu presvetemu Srcu in Marijinemu brezmadežnemu Srcu! Prosimo Te, vladaj nad nami in nad našim narodom z močjo Svetega Duha, da bodo v našem narodu vladale pravičnost, modrost, edinost, sprava …! Skupno si bomo prizadevali za zvestobo Božjim zapovedim, za spoštovanje naravnega in moralnega življenja v skladu z Božjo Besedo, ki je zapisana v Svetem pismu! Amen.

Kupi v trgovini

Očetovsko srce Boga
Duhovna rast
12,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh