Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pot ljubezni za zakonce

Za vas piše:
M P
Objava: 12. 05. 2014 / 10:41
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:14
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pot ljubezni za zakonce

Ne glede na to, ali je vaš zakon trden ali v krizi, boste ob izpolnjevanju Izziva ljubezni 40 dni rasli in se odpirali Ljubezni.

»Ne čakajte, da vas bo prijelo, dabi storili, kar je prav. Ne čakajte, da boste občutili ljubezen do konca, da bizačeli vlagati v vajin odnos. Zakoncu se začnite razdajati in vlagati tja, kjerbi vaše srce moralo biti. Z njim preživljajte čas. Kupujte mu darila. Pišite mupisma. Vabite ga ven. Bolj se boste razdajali, bolj bo vaše srce cenilo vajinodnos. Prav to je izziv ljubezni - štiridesetdnevna pot, po kateri vodite svojesrce nazaj k ljubezni do zakonca.« To so zadnje besede priročnika za zakonce Izziv ljubezni, ki je pravkar izšel. 

V romanu Varno pred ognjem, kipripoveduje zgodbo iz filma Fireproof, zakonca rešita svoj zakon pred ognjemločitve in plameni skušnjav s pomočjo priročnika Izziv ljubezni. Zdaj je Izziv ljubezni na voljo tudiv slovenščini, da lahko tudi zakonci pri nas izkusijo moč majhnih korakov vveliki odločitvi, da bodo izboljšali svoj zakon. 40-dnevni program zakonca vodipo naporni poti k močnemu in predanemu odnosu.

Priročnik Izziv ljubezni vas osebnovsak dan prek odlomka iz Božje besede vodi k spoznavanju narave ljubezni:ljubezen je potrpežljiva, dobrosrčna, spoštljiva, ni ljubosumna, skuša razumeti... Vsako od štiridesetih poglavij se konča z izzivom narediti konkretno dejanjeljubezni do svojega zakonca. Na tej poti se bodo zakrknjena, odtujena srcaodprla ljubezni, ki se bo zmogla upreti plamenom skušnjave, sebičnosti instrahu.

S pomočjo Izziva ljubezni boste vašzakon obogatili in okrepili, se ponovno spomnili ljubezni, za katero ste mordaže verjeli, da se je izgubila. V vaš odnos bo vstopil Tisti, ki najbolj ve, kajje to brezpogojna ljubezen, ki se drugemu podari v polnosti. V svetu, ki vsak dan napada vrednotozvestobe in razvrednoti naš trud za dober zakon, je ta knjiga skupaj z romanomVarno pred ognjem kot protipožarni zid, za katerim bo vaš zaklad varen.

Teme, ki se jih dotakne priročnikIzziv ljubezni:

  • Zakaj zakon? Odkrijte blagoslove in izzive krščanskega zakona.
  • Pogodba ali zaveza? Razmislite o razliki med tem, kaj je zakon za sodobni svet in kako si je zakon zamislil Bog.
  • Neboleče prepiranje. Naučite se spoštljivega in učinkovitega reševanja konfliktov.
  • Zveste oči, srce in telo. Poslovite se od sanjarjenja o drugih, pornografije in iger na srečo.
  • Vi vodite svoje srce, naj ne bo obratno. Urite se v ljubečih odzivih takrat, ko to ni vaš prvi odziv.

Preberite še, kaj o romanu Varno pred ognjem in skrbi za zakonski odnos pravi Dani Siter: TUKAJ

 

 

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh