Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Požar na vesoljski postaji Mir

Andrej Praznik
Za vas piše:
Andrej Praznik
Objava: 09. 11. 2015 / 11:42
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:26
Ustavi predvajanje Nalaganje
Požar na vesoljski postaji Mir

Požar na vesoljski postaji Mir

Discoveryjev Science Channel bo 10. novembra začel predvajati serijoo vesoljcih, ki so se rešili iz različnih nevarnosti in se vrnili domov.

Založba Družina je v začetku prejšnjega desetletja izdala odmevni knjigi V vesolju in Pisma iz vesolja. Ameriški vesoljec slovenskih korenin Jerry M. Linenger v prvi opisuje svoje petmesečno bivanje na vesoljski postaji Mir, v drugi pa so pisma, ki jih je v tem času pošiljal družini na Zemljo. Linenger je na Miru doživel veliko razburljivega. Zaradi izpada elektrike je posadka ostala v popolni temi in se brez nadzora prevračala po vesolju, zaradi zarjavelih cevi so se dušili v hlapih sredstva proti zmrzovanju, najnevarnejši pa je bil požar, med katerim so njihova življenja visela na tanki nitki.

Discoveryjev kanal Science Channel bo začel jutri, 10. novembra, predvajati novo serijo resničnih zgodb o vesoljcih, ki so se rešili iz različnih nevarnosti in se srečno vrnili domov. Med njimi bo tudi zgodba o požaru na vesoljski postaji Mir. Serija bo na sporedu ob torkih ob 22. uri.


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh