Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Praznovanje v ŠD JFG

Objava: 23. 04. 2012 / 08:42
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Praznovanje v ŠD JFG

V študentskem domu Janeza F. Gnidovca so s slovesno mašo, kulturno-zabavnim programom in pogostitvijo zaključili s praznovanjem 10. obletnice študentskega doma.

Deset let je primerna doba, ki jo je vredno obeležiti na nekoliko bolj slovesen način. Tako je bila tudi deseta obletnica delovanja katoliškega študentskega doma v Šentvidu nad Ljubljano dober razlog za slovesno praznovanje. Na slovesnost so bili povabljeni vsi sedanji in nekdanji prebivalci doma, ravnatelji, duhovni vodje in tajnice ter nekateri drugi gosti.

V cerkvi svetega Stanislava je ljubljanski pomožni škof Anton Jamnik najprej daroval zahvalno daritev, sledil pa je kulturni program, ki so ga pripravili študenti, ki sedaj bivajo v ŠD Janeza F. Gnidovca. Uprizorili so dramsko igro in predstavili približno 8-minutni video prispevek o sovici, ki je zaščitni znak tega dela zavoda. Nato pa se je ob obloženih mizah ponudila lepa priložnost za klepet s starimi znanci, spoznavanje njihovih najnovejših družinskih članov ter navezovanje stikov z novimi obrazi.

Naj Bog še naprej blagoslavlja to hišo, njene stanovalce ter njihovo delo!

Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh