Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pričela se je druga sezona serije Izvoljeni [VIDEO]

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 12. 04. 2021 / 08:51
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 11.03.2023 / 07:40
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pričela se je druga sezona serije Izvoljeni [VIDEO]

Pričela se je druga sezona serije Izvoljeni [VIDEO]

Priljubljena ameriška serija, ki nam približa življenje Jezusa Kristusa.

Jezusa Kristusa je upodobil ameriški igralec Jonathan Roumie. FOTO: Zajem zaslona Youtube. 


Marsikdo je že slišal za serijo Izvoljeni (ang. The Chosen), ki govori o življenju in delovanju Jezusa Kristusa. Serijo, ki so jo lahko na spletu ogledate brezplačno, si je po vsem svetu ogledalo že več milijonov gledalcev, ki so nad njo navdušeni.

Serija pripoveduje zgodbo Jezusa Kristusa, ki ga spoznavamo skozi oči njegovih sodobnikov in posameznikov, ki so Jezusa srečali iz oči v oči.

Filmski ustvarjalci nam na svež način približajo ozadje naše vere, vse kar potrebujete za ogled, pa je malo več znanja angleškega jezika in poznavanje svetopisemskih zgodb.

V prvi sezoni, ki se prične v Kafarnaumu, spoznamo duhovnika Nikodema, cestninarja Mateja, brata Simona in Andreja ter Marijo Magdaleno. Njeno srečanje z Jezusom je osupljivo, saj Jezusov »dotik« temeljito spremeni njeno življenje.


FOTO: Zajem zaslona Youtube.

Druga sezona serije Izvoljeni je svetovno spletno premiero doživela na letošnjo velikonočno nedeljo. Kaj si bomo ogledali v drugi sezoni? Ustvarjalci serije so bili glede tega zelo skrivnostni, na svojem Youtube kanalu pa so zapisali celo, da priporočajo, da si najprej pogledate prvo sezono – če tega seveda še niste storili.

Serija Izvoljeni, ki jo lahko spremljate tudi na Facebooku, je v kratkem času dosegla neverjeten uspeh po vsem svetu. Milijoni gledalcev po svetu poročajo o tem, da jim je spremenila pogled na vero in življenje.

Oglejte si napovednik druge sezone serije Izvoljeni na spodnji povezavi.



Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh