Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pridi, pridi, Sveti Duh!

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 04. 2021 / 08:56
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.04.2021 / 12:39
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pridi, pridi, Sveti Duh!

Pridi, pridi, Sveti Duh!

Revija Božje okolje govori tokrat o delovanju Svetega Duha.
V novi številki revije Božje okolje boste lahko prebirali pogovor z upokojenim mariborskim nadškofom dr. Marjanom Turnškom ter prispevek o birmi kot zakramentu ljubezni.

Preverite sedem koristnih nasvetov, kako zaživeti s Svetim Duhom, našli pa boste tudi različne misli in molitve k Svetemu Duhu ter nekaj misli o duhovnih zlorabah.

Ne spreglejte članka z naslovom Božji ključar. »Sveti Duh ne uredi vsega namesto nas,« je prepričan dr. Ciril Sorč.

V tokratni številki štirje sogovorniki (Vilma Siter, Janez Evangelist Rus, Nataša Govekar in Matjaž Črnivec) odgovarjajo na vprašanje: Kaj mi pomeni živeti s Svetim Duhom in kje danes vidim binkošti?

Pogled v zgodovino vam bo razkril, kdo je bil Emilien Tardif (1928–1999) – karizmatik, po katerem je Bog nagovoril in ozdravil na tisoče ljudi.

»Več ko je Svetega Duha, lepši smo,« je prepričana sestra Andreja Godnič, ki je nekaj svojih misli razkrila v intervjuju, v tokratni rubriki »osebno« pa boste pobliže spoznali pisateljico in pesnico Berto Golob.

Novi številki revije je priložena tudi priloga Alfa in Omega. Vabljeni k branju in nakupu!


Naročnina za 6 številk revije Božje okolje v letu 2021 je 29,70 evrov. Cena posamezne številke je 4,95 evrov. Plačilo je mogoče v enem ali dveh obrokih. Naročila: 01/360-28-28, narocila@druzina.si. Revijo lahko prelistate TUKAJ.


Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh