Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Program tedna za življenje 2011

Objava: 29. 09. 2011 / 09:28
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Program tedna za življenje 2011

Prireditelji so za župnije pripravili kateheze za mlade in za otroke, na Radiu Ognjišče bodo vsak dan potekali tematski pogovori mladih, na spletni strani Gibanja za življenje pa bodo objavljena tudi druga razmišljanja.

V Cerkvi na Slovenskem bo od nedelje, 2., do nedelje, 9. oktobra 2011 potekal dvajseti teden za življenje, ki ga pripravlja društvo Gibanje za življenje. Potekal bo pod svetopisemskim geslom Da bo moje razmišljanje vredno prejetih darov (prim. Mdr 7,15), sporočajo s Tiskovnega urada SŠK.

Program se bo v nedeljo, 2. oktobra 2011, začel v narodnem svetišču na Brezjah. Ob 15. uri bo molitvena ura Za življenje, ob 16. uri pa maša, ki jo bo daroval župnik iz Borovnice gospod Janez Šilar. Pri bogoslužju bodo peli pevci mladinskega zbora iz Kobarida.

Na sedežu Društva SKAM – Skupnost katoliške mladine na Jurčičevem trgu 2 v Ljubljani bo v torek, 4. oktobra 2011, ob 19.30, delavnica za mlade z naslovom Zakaj smo kristjani proti kontracepciji in verujemo v ljubezen? Vodila jo bo ginekologinja s. mag. Mirjam Cvelbar SL.

Na Teološki fakulteti na Poljanski cesti 4 v Ljubljani bo v četrtek, 6. oktobra 2011, ob 20. uri, direktor Inštituta za bioetiko s Katoliške univerze Sacro Cuore iz Rima prof. Antonio Spagnolo, dr. med. predaval o uporabi matičnih celic iz popkovnične krvi novorojenčka.

Prof. Spagnolo bo v petek, 7. oktobra 2011, v Mariboru in v Ljubljani predaval tudi za zaključeni skupini študentov obeh Medicinskih fakultet.

Prireditelji so za župnije pripravili kateheze za mlade in za otroke. Na Radiu Ognjišče bodo vsak dan potekali tematski pogovori mladih, na spletni strani Gibanja za življenje (http://www.gibanjezazivljenje.si/index11.html) pa bodo objavljena tudi druga razmišljanja.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh