Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prošnja za molitev za kristjane v Iraku

Za vas piše:
K. C.
Objava: 18. 02. 2015 / 09:24
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:22
Ustavi predvajanje Nalaganje

Prošnja za molitev za kristjane v Iraku

Zdaj je več mučencev kot v času prvih kristjanov ...

Redovnice iz severnega Iraka (Bd Richelieu, Oblates de l'Eucharistie) prosijo za molitev za preganjane kristjane. Msijoneskemu središču Slovenije so poslale tole sporočilo:



Izgubili smo mesto Queragosh (Qaraqosh, Severni  Irak). Mesto je padlo. Zavzel ga je ISIS. Oni sistematsko obglavljajo otroke.

To je mesto, kjer hranimo živila. ISIS je odbil kurdsko vojsko in je sedaj 10 minut oddaljen od mesta, kjer dela naša ekipa za preživetje. Milijoni ljudi so zbežali v Erbil. OZN je evakuirala svoje osebje iz Erbila. Naša ekipa je tu in bo tu tudi ostala. Pomoč v molitvi je zelo potrebna. Prosimo vas, vztrajno molite za osvoboditev ljudstva v Severnem Iraku. Ljudje trpijo zaradi strašnega nasilja ISIS-a in njihovih skrajnežev. Njihov cilj je spreobrnjenje množice in hkrati smrt za vse kristjane v tej pokrajini. Prosim vas in spodbujam, ne ignorirajte te pošte in ne uničite je.

Pošljite jo vašim prijateljem, ki jih poznate. Pošljite jo molitvenim skupinam. Pošljite jo vašim duhovnikom, prosite jih, naj pri njihovih mašah in srečanjih molijo za to. Prosim, zagotovite nekaj časa za molitev za te ljudi, ki so zaskrbljeni zaradi nasilja.

Treba se je zavzeti za naše krščanske brate. Molite za kristjane v severnem Iraku!
 

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh