Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prost dostop do Magnificata

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 01. 12. 2020 / 05:52
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.12.2020 / 13:42
Ustavi predvajanje Nalaganje
Prost dostop do Magnificata

Prost dostop do Magnificata

Jutranja in večerna molitev, berila, evangeliji, mašna besedila, kratka razmišljanja, življenjepisi svetnikov.

Založba Družina je v decembru odprla popolnoma prost dostop do molitveno-bogoslužne revije Magnificat. Brezplačno ga lahko uporabljate do novega leta. Spremljajte jutranjo in večerno molitev, berila, evangelije, mašna besedila, kratka razmišljanja in življenjepise svetnikov za vsak dan.

Molitev nas obogati mnogo bolj, kot si predstavljamo. Pomaga nam videti bistvo in smisel stvari, daje nam moč, da uresničimo vsakodnevne načrte, naravna naše korake na pot miru, blagodejno deluje tudi na druge. Revija Magnificat je dragocena pomoč, da se ne izgubljamo v lastnih mislih, saj na konkreten način podpre naš sklep, da želimo moliti ob pomembnih trenutkih dneva.

Uporaba spletnega Magnficata je preprosta, kliknite
TUKAJ in že lahko molite z Magnificatom.

Aplikcacijo lahko prenesete na svoj pametni telefon, okenca v levem kotu omogočajo hitro premikanje po straneh. POŠLJITE povezavo prijateljem. kateheti in duhovniki pa jo lahko pošljete družinam veroučencev ali namestite na spletno župnijsko stran.

Pri Založbi Družina smo se odločili, da letošnji advent polepšamo bolnikom in starejšim, zato smo bolnišničnim duhovnikom in oskrbovanem domov za starejše občane, s katerimi upravljajo župnije, podarili posebno izdajo revije Magnificat, Adventni sopotnik.


Kupi v trgovini

Novo
Po ločitvi - možna pot svetosti
Osebna rast
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh