Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Radovednež vas zabava tudi v karanteni

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 17. 04. 2020 / 13:36
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.04.2020 / 13:06
Ustavi predvajanje Nalaganje
Radovednež vas zabava tudi v karanteni

Radovednež vas zabava tudi v karanteni

Tudi uredništvo Radovedneža je nekoliko pokukalo k zdravstvenim delavcem, vendar v zgodovino.
Po navadi zapišemo, da so dolgi mrzli večeri pravšnji za reševanje križank, branje zanimivih zgodb in pripovedovanje, tokrat pa lahko podobno rečemo za dneve karantene. Le kaj bi lahko počeli zvečer, ko se zunaj shladi in se nič zanimivega ne dogaja, internet in televizija pa sta polni enih in istih ljudi in besed? Vsa družina se lahko zbere ob križankah, ugankah, raznih zabavnih nalogah za najmlajše in tudi starejše in zanimivih zgodb od vsepovsod, ki vam jih ponujamo v spomladanskem Radovednežu.

Tudi uredništvo Radovedneža je nekoliko pokukalo k zdravstvenim delavcem, vendar v zgodovino. Raziskali smo, s kakšnimi težavami so se pogumno spopadale pionirke medicinske nege.

Papežu Janezu Pavlu II., ki je dvakrat obiskal Slovenijo, letos pa je minilo 15 let od njegove smrti, smo posvetili kar dvostransko osmerosmerko. Našo pozornost so vzbudili tudi plezalci, ki so pred sedemdesetimi leti osvojili prvi osemtisočak na svetu. Pa še mnogo drugih zanimivosti in šal najdete v Radovednežu.

»Živijo samo tisti, ki se borijo,« je dejal francoski književnik Victor Hugo. Urednik Radovedneža Andrej Praznik pa dodaja, »naj vam v dobrih in v slabih časih ne zmanjka volje in poguma za premagovanje ovir.«

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh