Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Razvedrilo za krompirjeve počitnice

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 10. 2020 / 08:46
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.10.2020 / 08:39
Ustavi predvajanje Nalaganje
Razvedrilo za krompirjeve počitnice

Razvedrilo za krompirjeve počitnice

Izšel je novi Radovednež.
»V tem Radovednežu se spominjamo mnogih pomembnih ljudi in dogodkov. V dvostranski osmerosmerki razstavljamo kipe slavnih mož in žena, ki so posejani po Ljubljani. Morda katerega od njih niste še nikoli opazili. Ker bodo v začetku novembra v ZDA predsedniške volitve, smo v dvostranskem članku na obisk povabili nekdanje prve dame te svetovne velesile. Čeprav so bile večinoma v senci svojih mož, njihova vloga ni bila nepomembna. V krajših člankih lahko pod mikroskopom pogledate uš, ki je pred dobrim stoletjem lomastila po slovenskih vinogradih, in skupaj z Emilom Zatopkom pretečete njegovo življenjsko pot. V križankah pa si lahko brez nevarnosti za okužbo z novim koronavirusom ogledate zanimivosti v evropskih državah. Morda vas bodo ob tem preplavili vtisi in podobe z vaših lastnih potovanj. Hladni jesenski večeri so idealni za obujanje toplih spominov.« Tako je v uvodniku zapisal Andrej Praznik.

Otroci in odrasli ste vabljeni k reševanju številnih križank, sudokujev, številčnic, premetank in drugih izpolnjevank. Čakajo vas tudi lepe nagrade!

Letna naročnina na revijo Radovednež je 23,40 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: Smeh je pol zdravja. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh