Zapri
Iskanje

Razvedrilo za krompirjeve počitnice

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 10. 2020 / 08:46
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.10.2020 / 08:39
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Razvedrilo za krompirjeve počitnice

Razvedrilo za krompirjeve počitnice
Izšel je novi Radovednež.
»V tem Radovednežu se spominjamo mnogih pomembnih ljudi in dogodkov. V dvostranski osmerosmerki razstavljamo kipe slavnih mož in žena, ki so posejani po Ljubljani. Morda katerega od njih niste še nikoli opazili. Ker bodo v začetku novembra v ZDA predsedniške volitve, smo v dvostranskem članku na obisk povabili nekdanje prve dame te svetovne velesile. Čeprav so bile večinoma v senci svojih mož, njihova vloga ni bila nepomembna. V krajših člankih lahko pod mikroskopom pogledate uš, ki je pred dobrim stoletjem lomastila po slovenskih vinogradih, in skupaj z Emilom Zatopkom pretečete njegovo življenjsko pot. V križankah pa si lahko brez nevarnosti za okužbo z novim koronavirusom ogledate zanimivosti v evropskih državah. Morda vas bodo ob tem preplavili vtisi in podobe z vaših lastnih potovanj. Hladni jesenski večeri so idealni za obujanje toplih spominov.« Tako je v uvodniku zapisal Andrej Praznik.

Otroci in odrasli ste vabljeni k reševanju številnih križank, sudokujev, številčnic, premetank in drugih izpolnjevank. Čakajo vas tudi lepe nagrade!

Letna naročnina na revijo Radovednež je 23,40 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: Smeh je pol zdravja. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh

Dobrodošli! 

Za vas smo pripravili e-darilo: 

Recepti za piškote in pecivo Marka Čižmana: Sladka pika na i

Kliknite tukaj

Close