Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

SDM Krakov 2016: »Are you ready?«

Za vas piše:
M. Š.
Objava: 13. 10. 2015 / 06:20
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:26
Ustavi predvajanje Nalaganje
SDM Krakov 2016: »Are you ready?«

SDM Krakov 2016: »Are you ready?«

Uradni video oglas s humorjem vabi k udeležbi na poljskem srečanju, mlade v Krakov vozi papež Frančišek.

Uradni video oglas za svetovni dan mladih v Krakovu prihodnje leto je že posnet. »Are you ready? Ali si pripravljen?« slišimo glas papeža Frančiška, vprašanje v angleškem jeziku pa je obarvano z njegovim prepoznavnim španskim naglasom.



V vlogi papeža se predstavlja igralec: kot Frančišek v belem papeškem oblačilu si na ramena oprta romarski nahrbtnik z romarsko rutico in v roke vzame avtomobilski ključ – obesek z logom SD Krakov 2016 izdaja cilj njegovega potovanja.

Prizori, ki sledijo, s prisrčnim humorjem in vendarle do pikice natančno opisujejo papeža Frančiška: stara bela »Katrca« spelje izpred Petrove bazilike v Vatikanu. Italijanski prometnik med vožnjo skozi Rim preverja potnike v vozilu in osupel ugotovi, kdo sedi za krmilom. V Rimu, po alpskih dolinah, v Barceloni in v Parizu papež v avto jemlje mlade »štoparje« in jih pelje proti Krakovu – na cilju se jih iz malega avtomobila pojavi cela množica.

Prizori so bili delno posneti s pristnim vozilom Renault 4, ki ga je sveti oče rabljenega dobil v dar in se z njim podal tudi na poskusno vožnjo. Zabavnemu video oglasu želimo čim več ogledov mladih po vsem svetu!

Vir: kath.net
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh