Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Škof v adventu postal bloger

Objava: 29. 11. 2011 / 09:19
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Škof v adventu postal bloger

Dunajski pomožni škof Stephan Turnovszky, ki je odgovoren za mladinsko pastoralo, je v letošnjem adventnem času pričel s pisanjem spletnega dnevnika.

Prav ob začetku novega cerkvenega leta je dunajski pomožni škof Stephan Turnovszky, v dunajski nadškofiji odgovoren za mladinsko pastoralo, pričel s pisanjem spletnega dnevnika. 'Advent je pustolovščina', je zapisal na novi spletni strani http://www.jugendbischof.at/, na kateri od 26. novembra dalje avstrijski mladini pripravlja različne duhovne spodbude.

Adventni blog mladinskega škofa naj bi bil mladim v konkretno pomoč pri pripravi na Jezusovo rojstvo. Vsakodnevne duhovne spodbude se nanašajo na evangelij predhodne adventne nedelje, zapisuje pa jih dunajski pomožni škof Turnovszky. Ob koncu so vprašanja za razmislek in povabilo k molitvi in tišini. Kot pri večini blogov so tudi tu bralci povabljeni h komentiranju in vprašanjem. Blog naj bi prispeval k temu, da bi 'advent resnično postal najbolj umirjen del leta,' je še zapisano na novi spletni strani.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh