Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Slavljenje v župniji Kranj-Drulovka/Breg

Za vas piše:
M.L.
Objava: 22. 06. 2023 / 09:53
Oznake: Mladi, Molitev, Vera, Župnija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.06.2023 / 11:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
Slavljenje v župniji Kranj-Drulovka/Breg
Župnijski slavilni bend B.ton sestavljajo Marko Škufca, Luka Zevnik, Krištof Zevnik, Nejc Urh, Vid Arnejšek, Matija Škufca in Katarina Zevnik. FOTO: M. L.

Slavljenje v župniji Kranj-Drulovka/Breg

Minulo soboto, na praznik Srca Jezusovega in Marijinega brezmadežnega Srca, je Župnija Kranj-Drulovka/Breg odprla svoje srce Jezusu z veselim prepevanjem Bogu. Župnijski slavilni bend »B.ton« je s svojim prepevanjem razpoložil srca prisotnih, da so kot eden v edinosti in veri slavili Boga.

Župnijski slavilni bend B.ton sestavljajo Marko Škufca, Luka Zevnik, Krištof Zevnik, Nejc Urh, Vid Arnejšek, Matija Škufca in Katarina Zevnik. To je bil njihov prvi nastop izven liturgije, a jih lahko v prihodnje pričakujemo več, saj je bilo vzdušje po Božje veselo, povezujoče in blagoslovljeno.

Trud, sodelovanje in vzajemnost je bilo čutiti v tem malem, a živem občestvu in zato se je prav gotovo utrnila misel vsakemu obiskovalcu, da je res Božja milost biti del te skupnosti.

Dogodek je bil organiziran v sklopu praznovanja 40-letnice župnije in je eden od mnogih dogodkov, ki pričajo, kako dejavna je ta mlada župnija v trdni veri in hoji za Kristusom.

Koncert slavilne glasbe je povezoval Mario Jurišič, ki je z verzi Svetega pisma nagovoril in obogatil navzoče. Veseli duh in trdna vera nastopajočih sta pomagala vsem navzočim odpreti svojega duha in srce Bogu in po Božje razgreti srca vseh prisotnih.

Člani benda niso ostali ravnodušni. Prisotnost Duha jih je spodbudila, da podobne dogodke organizirajo tudi v prihodnje, saj želijo, da kar največ ljudi spozna, da je Bog res velik!

Nalaganje
Nazaj na vrh