Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Šola ni vse«

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 04. 2021 / 09:01
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.04.2021 / 10:58
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Šola ni vse«

»Šola ni vse«

Osrednja tema novega Najsta je »učenje«.
Osrednja tema tokratne, pomladno obarvane številke Najsta, je učenje. Prebirali boste lahko, katere vsebine se da naučiti v šoli (in katerih ne), spoznali boste poklic stevardese, ki je za marsikatero dekle sanjski poklic, in animatorja Jošta iz župnije Ljubljana Bežigrad.

V novem Najstu boste izvedeli več o spletnih večerih, polnih posebne milosti. Trenutne razmere so namreč veliko dogajanja prestavile na splet, kjer lahko spremljamo tudi vse več dobrih večerov SKG in slavljenj.

V tokratni številki smo se pogovarjali z nekaterimi organizatorji (Mesto na gori, Katoliška mladina) in glasbenimi ustvarjalci (Skupina Lumen in FZL) teh milostnih večerov.

Našli boste tudi nekaj nasvetov, kako krmariti v odnosu s starši, če je vašo družino prizadela ločitev, in nekaj nasvetov, kako se znebiti strahu pred nastopanjem.

Mlada zakonca Agata in Gašper pa tokrat odgovarjata na vprašanje, ali si lahko dopisujem z drugimi, če sem v razmerju.

Kaj menite, ali je možno ohranjati prijateljstva samo prek spleta in računalniškega zaslona? Razloge »za« in »proti« preveri v novem Najstu, saj je to trenutno še kako aktualna tematika.

V reviji Najst boste spoznali še športni sestri Štangar, Anjo in Marušo, ki sta izvrstni judoistki. Pogled v zgodovino pa vam bo razkril izjemnega slovenskega kirurga, ki je deloval na Kitajskem in na Tajvanu – dr. Janeza Janeža.

»Odpotovali« boste lahko še na Rdeči otok in ga raziskali. Veste, kateri otok je to?


Letna naročnina na revijo Najst je 27 evrov. Če revijo naročite kot birmansko darilo, prejmete knjigo Čista zmaga, rožni venček in voščilnico. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh