Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srečanje avtorjev 'Poročila 3 - Resnica in sočutje'

Objava: 02. 03. 2012 / 07:38
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Srečanje avtorjev 'Poročila 3 - Resnica in sočutje'

Poročilo 3 Komisije Vlade RS za reševanje vprašanj prikritih grobišč 2009-2011 dokazuje, da so slovenske stroke vzpostavile vse standarde, ki so potrebni za raziskavo, ureditev, predstavitev prikritih morišč in grobišč.

Založba Družina, Študijski center za narodno spravo in Komisija Vlade RS za reševanje vprašanj prikritih grobišč vabijo na znanstveno srečanje avtorjev ‘Poročila 3 - Resnica in sočutje’ ob tretji obletnici odkritja morišča in grobišča v rovu sv. Barbare v Hudi Jami,

ki bo v ponedeljek, 5. marca 2012, ob 19. uri

v dvorani Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu.

Poročilo 3 Komisije Vlade RS za reševanje vprašanj prikritih grobišč 2009-2011 z več kot dvajsetimi prispevki dokazuje, da so slovenske stroke vzpostavile vse standarde, ki so potrebni za raziskavo, ureditev, predstavitev prikritih morišč in grobišč ter tudi za temeljne premisleke o posledicah travmatskih bremen zločina in njihovem zdravljenju.

Avtorji prispevkov bodo v svojih nastopih predstavili bistvo svojih prispevkov in definirali cilje, ki so še pred njimi.

S prispevki bodo sodelovali:

dr. Jože Trontelj, mag. Andreja Valič Zver, dr. Mitja Ferenc, mag. Črtomir Frelih, dr. Bojan Žalec, dr. Katarina Kompan Erzar in dr. Tomaž Erzar, Pavel Jamnik, Marko Prešeren, Doris Pahor, dr. Tomaž Zupanc, dr. Irena Zupanič Pajnič, Marko Štrovs, mag. Draško Josipovič, dr. Andrej Mihevc, Tomaž Podgoršek, Jože Jagrič in Jože Dežman.

Vabljeni!

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh