Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srečanje nadškofa Stresa in glavnega rabina Haddada v Ljubljani

Objava: 22. 04. 2011 / 12:45
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Srečanje nadškofa Stresa in glavnega rabina Haddada v Ljubljani

Predsednik Slovenske škofovske konference in glavni rabin slovenske judovske skupnosti se bosta srečala ob priložnosti praznovanja krščanske velike noči in judovske pashe.

V prostorih Teološke fakultete na Poljanski cesti 4 v Ljubljani se bosta ob priložnosti praznovanja krščanske velike noči in judovske pashe (pesach) v četrtek, 28. aprila 2011, ob 10. uri srečala predsednik Slovenske škofovske konference ljubljanski nadškof metropolit msgr. dr. Anton Stres in glavni rabin slovenske judovske skupnosti g. Ariel Haddad, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK.

Rabin Haddad je direktor judovskega muzeja Carlo in Vera Wagner v Trstu. Ob nadškofu Stresu bosta v imenu katoliške Cerkve navzoča tudi dekan Teološke fakultete Univerze v Ljubljani dr. Stanko Gerjolj in predstojnik Katedre za Sveto pismo in judovstvo na omenjeni fakulteti akad. dr. Jože Krašovec, rabina Haddada pa bo spremljal predsednik tržaške judovske skupnosti in delegat za odnose z judovskimi skupnostmi Vzhodne Evrope pri Zvezi italijanskih judovskih skupnosti g. Andrea Mariani.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh