Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srečanje uredništva Communia

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 16. 02. 2015 / 11:54
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:22
Ustavi predvajanje Nalaganje

Srečanje uredništva Communia

Srečanja slovenskega uredniškega odbora Communia se je v uredništvu Družine udeležil tudi ljubljanski nadškof Stanislav Zore.

Srečanja slovenskega uredniškega odbora Communia, mednarodne katoliške revije, se je 16. februarja 2015 v uredništvu Družine kot član uredništva udeležil tudi ljubljanski nadškof msgr. Stanislav Zore.

Uredništvu revije, ki ga sestavljajo urednik Anton Štrukelj, Janez Ferkolj, David Movrin, Lojze Čemažar, Ciril Sorč, Janez Zupet in Jasmina Rihar, ter direktorju založbe Družina Tonetu Rodetu je nadškof dejal, da je treba gojiti duha občestva in na najrazličnejših področjih združevati ljudi. »Zato naj bo vsako vaše iskanje za rast občestva blagoslovljeno,« je zaželel delovnemu srečanju, na katerem so zatem spregovorili o zasnovi tekočega letnika in temah, ki se snujejo na mednarodni ravni med petnajstimi različnimi uredništvi po Evropi in v svetu. Letošnje štiri številke bo po pričakovanjih obarvala sinoda o družini, nadaljevali bodo z razlago očenaša in se odzivali na aktualno dogajanje v Cerkvi. Letos poleti bo revija vstopila v jubilejno leto, saj bo praznovala 25-obletnico izhajanja, kar želijo še posebej zaznamovati.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh