Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Štirideset dni akcije v zakonu

Objava: 17. 02. 2012 / 09:36
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Štirideset dni akcije v zakonu

Zavod Iskreni.net zakonce vabi k sodelovanju v novi akciji za poglobitev njihovega odnosa.

V želji, da bi zakonski zvezi ponovno dali potrebno mesto, se hitro znajdemo v skušnjavi, da bi delovali le navzven, ob tem pa pozabljamo, da se skrivnost zakona in ljubezni začenja pri nas samih, so zapisali na spletnem portalu http://www.24kul.si/, kjer poročajo, da Zavod Iskreni.net pare vabi k sodelovanju v novi akciji za poglobitev njihovega odnosa.

Po presenečenju, ki jih je doletelo v lanskoletnih »Štiridesetih dneh AKCIJE v zakonu«, saj je v akciji sodelovalo okrog šeststo parov, so za letošnji post pripravili štirideset novih izzivov za zakonce. Zastavljeni so tako, da jih je mogoče uresničiti tudi, če si par zanje vzame samo sedem minut dnevno, če pa si vzameta več časa, se bosta lahko o posameznih temah pogovarjala tudi ure in ure.

Kot pojasnjujejo pri Zavodu Iskreni.net, želijo z letošnjo akcijo predvsem doseči, da bi zakonski pari v vsakdanjosti začutili lepoto zakona. Želijo nam omogočiti, da v postnem času z majhnimi koraki najdemo stik s seboj, drug z drugim in z zakonskim vsakdanjikom.

V Zavodu iskreni.net je postna akcija najbolj "ekipni projekt", saj ga ob pomoči Svetega pisma pripravljajo vsi sodelavci. Letos so zajeli šest področji iz našega vsakdana:

- dom in gospodinjstvo,
- duhovnost in molitev,
- služba in denar,
- pogovor in spolnost,
- otroci in vzgoja ter
- prosti čas in prazniki.

Postanita dejavna zakonca, vključita se v postno akcijo Štirideset dni akcije v zakonu in naredita nekaj za vajino rast v globino, vabijo pri Zavodu Iskreni.net!

Dodatne informacije so na voljo na spletnem naslovu http://www.iskreni.net/iskreni-net/novice/1152-postna-akcija-za-zakonce-2012.html.

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh