Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Študentski križev pot 2011 v Ljubljani in Mariboru

Objava: 12. 04. 2011 / 12:30
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Študentski križev pot 2011 v Ljubljani in Mariboru

Križev pot v Ljubljani pripravljajo frančiškani, v Mariboru pa Katoliški študentski center.

Ljubljana

Študentski križev pot, ki ga pripravljajo frančiškani, bo nocoj, v sredo, 13. aprila 2011, ob 20.30. Začel se bo pri lurški kapelici poleg gostilne Pod Rožnikom. Pred tem bo ob 19. uri v frančiškanski cerkvi na Tromostovju študentska maša, po maši pa bodo študenti skupaj odšli s Prešernovega trga proti lurški kapelici. Geslo križevega pota bo enako geslu pastoralnega leta krščanske dobrodelnosti in solidarnosti: »Nosite bremena drug drugemu in tako boste izpolnili Kristusovo postavo.«

Spokorno bogoslužje za študente, v okviru katerega bo tudi priložnost za prejem zakramenta spovedi, bo v sredo, 20. aprila 2011, ob 19. uri v frančiškanski cerkvi na Tromostovju.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani http://www.unipas.si/.


Maribor

Študentski križev pot, ki ga pripravlja Katoliški študentski center (KŠC) Sinaj v sodelovanju z različnimi katoliškimi mladinskimi in študentskimi skupinami, bo nocoj, v sredo, 20. aprila 2011, s pričetkom ob 18.30 v cerkvi sv. Alojzija (Glavni trg 1), nato po mestnih ulicah do cerkve Sv. Barbare na Kalvariji. V primeru slabega vremena bo obred v celoti potekal v cerkvi sv. Alojzija. V povezavi s sedanjimi kriznimi časi bo naslov križevega pota Solidaren, saj z ljudsko pobožnostjo in molitvijo križevega pota želijo povabiti k večji solidarnosti s tistimi, ki so najbolj potrebni pomoči.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani http://www.sinaj.si/web/.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Prenovljena v Gospodu
Duhovnost
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh