Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tudi to nedeljo brez neposrednega prenosa maše z Brezij

Za vas piše:
M. M.
Objava: 29. 10. 2023 / 15:38
Oznake: Cerkev, Maša
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.10.2023 / 07:08
Ustavi predvajanje Nalaganje
Tudi to nedeljo brez neposrednega prenosa maše z Brezij
FOTO: Spletna stran marija.si

Tudi to nedeljo brez neposrednega prenosa maše z Brezij

Tudi danes, tako kot pred dvema tednoma, na prvem programu TV Slovenija, ni bilo dopoldanskega neposrednega prenosa maše iz bazilike Marije Pomagaj na Brezjah. Znova so bile krive tehnične težave.

Kot je za naš spletni portal potrdila programska svetnica v Svetu RTV SLO, ki zastopa registrirane verske skupnosti v državi, predstavnica Evangeličanske cerkve dr. Klaudija Sedar, je »žal danes tehnika, kot že zadnjič, znova zatajila, kar je onemogočilo neposreden prenos maše z Brezij. Obžalujem, da se je to ponovilo in v upanju, da se bodo tehnične težave uredile. Vsem želim mirno in blagoslovljeno nedeljo«.

Mašo so sodelavci RTV kljub temu posneli in je na voljo na tej povezavi.

Članek o nepredvajanju maše z Brezij pred dvema tednoma je na naši spletni strani naletel na velik odziv. Kot so takrat pojasnili iz Službe za komuniciranje RTV Slovenija, so bile tehnične težave na zvezah prenosa, kar se je očitno zgodilo tudi danes. Dodali so še, da bo TV Slovenija tudi v obdobju od oktobra do decembra ob nedeljah redno prenašala bogoslužja iz katoliških in evangeličanski cerkva. »Ob dnevu reformacije in ob božičnih praznikih pa so načrtovani tudi praznični prenosi bogoslužij.« Gledalci se ob tem sprašujejo, ali bo v prihodnje šlo brez tehničnih težav.


Nalaganje
Nazaj na vrh