Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Umetniki za Karitas v galeriji Ars Sacra

Objava: 01. 02. 2012 / 07:34
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Umetniki za Karitas v galeriji Ars Sacra

Januarja je bila razstava na ogled v Galeriji Družina, nocoj pa bo likovnim delom vrata odprla galerija Ars Sacra v Mariboru.

Potovanje prodajne razstave likovnih del, ki so nastala v 17. mednarodni koloniji Umetniki za Karitas, se nadaljuje. Decembra 2011 je bila razstava v Galeriji Ars v Gorici (It), januarja 2012 v galeriji Družina v Ljubljani, nocoj ob 18. uri pa bo likovnim delom vrata odprla galerija Ars Sacra na Slomškovem trg 3 v Mariboru.

Razstavljena dela bo predstavila umetnostna zgodovinarka in likovna kritičarka Anamarija Stibilj Šajn, projekt Umetniki za Karitas pa voditeljica Jožica Ličen. Kulturni dogodek bodo popestrili Ubald Trnkoczy z multivizijo kolonije in dijaki Glasbene šole Zavoda Antona Martina Slomška. Razstavo bo odprl mariborski nadškof metropolit in predsednik Slovenske Karitas Marjan Turnšek, ljubiteljem lepega pa bo za ogled na voljo do sobote, 25. januarja 2012.

Likovna kolonija Umetniki za Karitas, ki je potekala avgusta 2011, je predstavljena na povezavi http://aktualno.rkc.si/?id=11511&fmod=13.

Besedilo je pripravila voditeljica projekta Umetniki za Karitas in namestnica ravnatelja Škofijske Karitas Koper Jožica Ličen, skupaj s fotografijo pa ga objavljamo s posredovanjem Tiskovnega urada SŠK.

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh